Ebből a 11-es párbajból nemhogy filmet, hanem rögtön sorozatot lehetne forgatni

európa-liga
2020 október 02., 07:54
comments 7

Az Európa Liga főtáblája volt a tétje a portugál Rio Ave és a Milan meccsének a csütörtöki rájátszásban. A rendes játékidőben 1-1 lett, jött a hosszabbítás, aminek rögtön az első percében megszerezték a vezetést a portugálok. A Milan a hosszabbítás hosszabbításában, a 121. percben egyenlített, egy kezezés után megítélt 11-esből.

De ez csak a bemelegítés volt az igazi drámához. Nem spoilereznék, érdemes megnézni, nem lehet hiányolni belőle semmit. A Milan kezdte a 11-eseket, a 8. körtől jönnek az izgalmak:

link Forrás

Azoknak, akiknek feltűnnek az apró részletek: miután lement 10 kör, hiába lett volna még egy Milan játékos, aki nem rúgott 11-est (Gabbia), ő kimaradt. Azért, mert a portugáloktól a meccs alatt kiállítottak egy játékost, így az olaszoktól is csak 10-en rúghattak. Igazán eljuthattak volna odáig, hogy a kapusok megint rúghassanak egymásnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.