Melania Trump egy kiszivárgott hangfelvételen: Ki a szart érdekel a karácsony?

külföld
2020 október 02., 06:17

„Azt mondják, a cinkosa vagyok. Hogy olyan vagyok mint ő, hogy támogatom, hogy nem szólalok fel eléggé” - panaszkodik Melania Trump, az amerikai elnök felesége egy most nyilvánosságra került hangfelvételen, amit egykori asszisztense készített még 2018 júliusában.

A first lady azért volt dühös, mert akkoriban férje mellett őt is sokan kritizálták a bevándorlócsaládok szétválasztása miatt. Pedig nem sokkal korábban, júniusban a szóvivőjén keresztül közölte, hogy „gyűlöli azt látni, amint gyermekeket szakítanak el a családjaiktól” a határon, és „reméli, hogy a két oldal végre összefog egy sikeres bevándorlási reform érdekében”.

photo_camera Melania Trump Fotó: ALEX WONG/AFP

A hangfelvételt a korábbi asszisztens, Stephanie Winston Wolkoff hozta nyilvánosságra a CNN-en, hogy reklámozza most megjelenő, „Melania és én” című könyvét. A first lady a folytatásban az ünnepi előkészületek miatt dohogott.

„Kidolgozom a belem a karácsony miatt, de ki a szart érdekel a karácsony és a dekorációk? De meg kell csinálnom, ugye? Oké, megcsinálom, dolgozom rajta, megtervezem, aztán azzal jönnek, hogy mi van a szétszakított családokkal. Hagyjatok már egy perc kurva nyugtot. Hol voltak, amikor Obama is ezt csinálta? Próbáltam összehozni a gyereket az anyával, de nem volt esélyem, végig kell menniük az eljáráson.”

photo_camera Stephanie Winston Wolkoff a Trump Towerben a 2016-os elnökválasztás után Fotó: BRYAN R. SMITH/AFP

A CNN hozzátette, hogy Obama idejében csak abban az esetben választották szét a családokat, ha veszélyben látták a gyerekeket, vagy nem tudták igazolni, hogy valóban a törvényes gyámjuk van velük.