Újra nyári meleg lesz szombaton, nyugaton kiadós zuhéval

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az elmúlt napok őszies időjárása után szombaton újra nyári meleg lesz országszerte, 24-30 fok között alakuló csúcshőmérsékletekkel. Nyugaton, délnyugaton azonban késő délutántól „labilizálódik a légkör” az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, ami miatt kora estétől zivatarok alakulhatnak ki.

Intenzív (20+ milliméteres) csapadékkal, jégesővel, 60-100 kilométer/órás szélrohamokkal.

A zivatarveszély miatt Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében másodfokú, Komárom-Esztergom, Somogy és Veszprém megyében pedig elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. A zivatarrendszer hajnalra terjedhet át fokozatosan a Duna-Tisza közére. Késő estére 16-21 fok közé hűl le a levegő. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!