A Bogdán család ügyvédje szerint pénzügyi elszámolási probléma vezetett a cserdi polgármester öngyilkosságához

POLITIKA
2020 október 12., 14:09

„Tény, hogy Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe, melynek oka egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma. Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni” - állítja Visegrády Zoltán ügyvéd, az egykori cserdi polgármester családjának képviselője.

Közleménye szerint, mielőtt Bogdán júliusban öngyilkosságot követett el, búcsúlevelet hagyott hátra, megnevezve egy személyt, „aki ezen ügyekkel összefüggésbe hozható”. Az ügyvéd azt írja, Bogdán halála után a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

link Forrás

Bogdán 46 évesen vetett véget életének, ezután részletesen foglalkoztunk ellentmondásos karakterével és polgármesterségével. Októberben öccse, Bogdán Gyula nyerte az új választást.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123 ingyenes, éjjel-nappal elérhető lelkielsősegély-számot!