A Bogdán család ügyvédje szerint pénzügyi elszámolási probléma vezetett a cserdi polgármester öngyilkosságához

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Tény, hogy Bogdán László tragikus halála az általa megkezdett jelentős összegű beruházások meghiúsulásával hozhatók összefüggésbe, melynek oka egy általa kezdeményezett beruházás kapcsán keletkezett pénzügyi elszámolási probléma. Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni” - állítja Visegrády Zoltán ügyvéd, az egykori cserdi polgármester családjának képviselője.

Közleménye szerint, mielőtt Bogdán júliusban öngyilkosságot követett el, búcsúlevelet hagyott hátra, megnevezve egy személyt, „aki ezen ügyekkel összefüggésbe hozható”. Az ügyvéd azt írja, Bogdán halála után a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. 

Bogdán 46 évesen vetett véget életének, ezután részletesen foglalkoztunk ellentmondásos karakterével és polgármesterségével. Októberben öccse, Bogdán Gyula nyerte az új választást.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123 ingyenes, éjjel-nappal elérhető lelkielsősegély-számot!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó