Elhunyt Mandur László, az Országgyűlés egykori alelnöke

Meghalt Mandur László, az Országgyűlés volt alelnöke és egykori MSZP-s politikus, írja a hvg.hu a párt Facebook-közleménye alapján.

Mandur 1958-ban született Csömörön és a politikai pályafutása mellett fotográfus, közgazdász és mérnök is volt. 2002-től három cikluson át az MSZP országgyűlési képviselője, 2002 és 2010 között az Országgyűlés alelnöke volt. 2013-2019 között a Közszolgálati Közalapítvány Kuratórium tagjaként tevékenykedett. A közlemény halálának okáról nem ír.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.