Besétált az EU-s videókonferenciába és még a rövides üveget is megkereste a moderátor édesapja

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Minden bizonnyal nagyon fontos és érdekes megbeszélés lett volna amúgy is az EU új, épületkorszerűsítési programjáról szóló webinárium, amit páran meg is néznek. De így pláne. 

Az online beszélgetésen részt vett több kelet-európai ország miniszter-helyettese vagy államtitkára, az energiaügyi uniós biztos és több szakértő is. A végefelé jártak már, a kérdések-válaszok résznél, amikor az otthonról bejelentkező moderátor, Monica Frassoni háta mögött megjelent az apja. Előbb csak állt, az ekkor még csak kicsit zavarban lévő, de a helyzetet egészen jól kezelő lánya bemutatta idősebb Frassonit a többieknek, miközben jelezte az apjának, hogy megy még a beszélgetés. Az idős úr azonban nem lepődött meg, hanem folytatta, amiért jött. Az pedig nem volt más, mint egy üveg ital megkeresése, majd meghúzása.

A résztvevők először nem akarták észrevenni, mi történik, majd egészen vidám lett a hangulat, mintha körbeadták volna az üveget. Frassoni papa pedig bele is kurjantott a kamerába, hogy tequila. A lánya még szabadkozott kicsit, aztán gyorsan lekeverte a beszélgetést. 

A teljes videó itt nézhető meg, hátha valakit az épületkorszerűsítéses rész érdekel. 

(Nagyon köszönjük a találatot olvasónknak, Fanninak.)