Baby Yoda nem evett levest az új Mandalorian-előzetesben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2019 végén, amikor a világ Baby Yoda lázában égett, mi is részletes, minden igényt kielégítő cikkben foglalkoztunk azzal, hogy a Disney új, Csillagok háborúja-ihlette sorozatában felbukkanó kis zöld lény az előzetesben levest kortyolgatott. 

Íme:

A képsorok akkor hetekre meghatározták a közbeszédet, nem túlzás állítani, hogy mindenki azzal foglalkozott, hogy ki ez a lény, és miért épp levest kortyolgat az előzetesben. Nem meglepő, hogy ilyen előzmények után hatalmas várakozások előzik meg a sorozat folytatását, és a Mandalorian második szezonját ugyan csak október végén mutatják be, de hétfőről keddre virradóra kijött hozzá az új előzetes.

Ebben pedig a már eleve nagyon magasra tett lécet sikerült átugrania a Disneynek: a 60 másodperces előzetesben ugyanis Baby Yoda többször is felbukkan, de feltűnően nem csinál semmit, leginkább egy sisakos alak hurcolja egyik helyről a másikra, illetve van egy pillanat, amikor Baby Yoda megmozgatja a fülét, de mivel keveset tudni erről a lényről, egyelőre megoszlanak a vélemények arról, hogy ezzel esetleg valamiféle érzelmet (félelem? bátorítás? düh?) próbált meg kommunikálni, vagy pusztán a testi működésének jeleit látjuk.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó