Baby Yoda nem evett levest az új Mandalorian-előzetesben

FILM
2020 október 20., 08:47

2019 végén, amikor a világ Baby Yoda lázában égett, mi is részletes, minden igényt kielégítő cikkben foglalkoztunk azzal, hogy a Disney új, Csillagok háborúja-ihlette sorozatában felbukkanó kis zöld lény az előzetesben levest kortyolgatott.

Íme:

A képsorok akkor hetekre meghatározták a közbeszédet, nem túlzás állítani, hogy mindenki azzal foglalkozott, hogy ki ez a lény, és miért épp levest kortyolgat az előzetesben. Nem meglepő, hogy ilyen előzmények után hatalmas várakozások előzik meg a sorozat folytatását, és a Mandalorian második szezonját ugyan csak október végén mutatják be, de hétfőről keddre virradóra kijött hozzá az új előzetes.

Ebben pedig a már eleve nagyon magasra tett lécet sikerült átugrania a Disneynek: a 60 másodperces előzetesben ugyanis Baby Yoda többször is felbukkan, de feltűnően nem csinál semmit, leginkább egy sisakos alak hurcolja egyik helyről a másikra, illetve van egy pillanat, amikor Baby Yoda megmozgatja a fülét, de mivel keveset tudni erről a lényről, egyelőre megoszlanak a vélemények arról, hogy ezzel esetleg valamiféle érzelmet (félelem? bátorítás? düh?) próbált meg kommunikálni, vagy pusztán a testi működésének jeleit látjuk.

link Forrás