Két nő Porschéval járt cigit lopni egy erzsébetvárosi trafikba

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságán egy férfi tett feljelentést múlt csütörtökön, hogy az erzsébetvárosi dohányboltban, amit ő üzemeltetett, az árukészletből rendszeresen tűnt el dohányáru.

A nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a dohányboltban azokban az időpontokban mutatkozott készlethiány, amikor a céggel szerződött szemétszállító munkatársai mentek elszállítani a szemetet.

Kiderült, hogy szeptember 3. és október 17. között a szemétszállító cég tulajdonosa, a 44 éves U. Mihályné és társa, a 25 éves V. Ilona kilencszer volt a dohányboltnál, hogy onnan elvigyék a papír- és műanyagszemetet. A nyomozás adatai szerint az egyik nő elterelte az eladó figyelmét, amíg a társa bement a raktárba, és a bontatlan cigarettakartonokat a szemét közé rejtette. A két nő a gyanú szerint ezzel a módszerrel összesen 3 millió forintnyi dohánytermékeket lopott el.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható párost a VII. kerületi rendőrök múlt szombaton fogták el a dohányboltnál;, amikor éppen bepakolták a szemetet egy Porschéba, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök. Az autóban a szemét között 7 karton cigarettát találtak.

A nyomozók lefoglalták a dohányárut és a vagyonvisszaszerzés érdekében lefoglalták U. Mihályné Porschéját.

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a két nőt előállították, és lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!