Két nő Porschéval járt cigit lopni egy erzsébetvárosi trafikba

bűnügy
2020 október 21., 13:13

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságán egy férfi tett feljelentést múlt csütörtökön, hogy az erzsébetvárosi dohányboltban, amit ő üzemeltetett, az árukészletből rendszeresen tűnt el dohányáru.

A nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a dohányboltban azokban az időpontokban mutatkozott készlethiány, amikor a céggel szerződött szemétszállító munkatársai mentek elszállítani a szemetet.

Kiderült, hogy szeptember 3. és október 17. között a szemétszállító cég tulajdonosa, a 44 éves U. Mihályné és társa, a 25 éves V. Ilona kilencszer volt a dohányboltnál, hogy onnan elvigyék a papír- és műanyagszemetet. A nyomozás adatai szerint az egyik nő elterelte az eladó figyelmét, amíg a társa bement a raktárba, és a bontatlan cigarettakartonokat a szemét közé rejtette. A két nő a gyanú szerint ezzel a módszerrel összesen 3 millió forintnyi dohánytermékeket lopott el.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható párost a VII. kerületi rendőrök múlt szombaton fogták el a dohányboltnál;, amikor éppen bepakolták a szemetet egy Porschéba, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök. Az autóban a szemét között 7 karton cigarettát találtak.

A nyomozók lefoglalták a dohányárut és a vagyonvisszaszerzés érdekében lefoglalták U. Mihályné Porschéját.

link Forrás

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a két nőt előállították, és lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. (police.hu)