17 órától megnyílnak a hármas metró déli megállói

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök délután 5 órától újra jár a metró a Határ út, Pöttyös utca, Ecseri út és Népliget megállóknál.

A hármas metró teljes vonalát 2017 óta szakaszosan újítják fel. Először az északi állomásokat renoválták, és azokat 2019 márciusában adták át. Aztán lezárták a déli megállókat, azok most készültek el. 

A kettő között már lezárták az Arany János utca, Ferenciek tere, Corvin-negyed és Semmelweis Klinikák megállókat, itt továbbra sem áll meg a metró. November hetedikétől pedig a Nagyvárad tér és a Lehel tér között sehol sem áll már meg, mert a középső szakasz felújítása elkezdődik a Kálvin téren, a Ferenciek terén, a Deák téren és a Nyugati Pályaudvarnál is. 

A csütörtökön megnyíló déli megállókról a valaszonline közölt fotókat.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!