Döntött a kormány: új stadion épül Pécsen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Friss hír! Döntött a kormány: Megépül a PMFC új stadionja és befejezik a Dárdai Labdarúgó Akadémia építését is!” - írta ki a Facebookra Hoppál Péter fideszes képviselő.

Orbán Viktor júliusban adta írásba, hogy Pécs is megkapja a maga stadionját -  azzal együtt is, hogy amikor a megyei kormánypárti napilapban megkérdezték az olvasók véleményét még májusban, 60 százalék azt válaszolta, hogy nem kell új sportlétesítmény a városnak. 

„Pécs nagymúltú, de szerény jelenű csapata éppencsak most jutott fel hosszú vegetálás után a harmadosztályból a másodosztályba, a bajnokság félbeszakítása miatt adminisztratív úton” - írtuk akkor. A miniszterelnök viszont már korábban azt mondta Hargitai János Baranya megyei kormánypárti képviselőnek, hogy ha meglesz a másodosztály, lehet szó stadionról.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!