Közös videóban üzentek az ellenzéki pártok vezetői

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd október 23. alkalmából közös videóban emlékeztek meg az 1956-os forradalomról. 

Azt írták, végre elérkezett az idő, hogy az 1956-os szabadságharcra is együtt, egységesen emlékezzenek. A járványhelyzet miatt az ellenzéki pártok sem tartanak külön megemlékezéseket, Hadházy Ákos autós blokádján sem vesznek részt az MTVA székházánál, közölték, hogy inkább az SZFE-sek ügyét helyezik előtérbe.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.