Közös videóban üzentek az ellenzéki pártok vezetői

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd október 23. alkalmából közös videóban emlékeztek meg az 1956-os forradalomról. 

Azt írták, végre elérkezett az idő, hogy az 1956-os szabadságharcra is együtt, egységesen emlékezzenek. A járványhelyzet miatt az ellenzéki pártok sem tartanak külön megemlékezéseket, Hadházy Ákos autós blokádján sem vesznek részt az MTVA székházánál, közölték, hogy inkább az SZFE-sek ügyét helyezik előtérbe.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!