Tízezer maszkkal készül a Fradi a szombati, Újpest elleni meccsre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tízezer egyszer használatos maszkot vett a Ferencváros focicsapat a szombat esti FTC-Újpest bajnoki meccsre - írja az ATV.hu. A Groupama Arénában a kilincseket, fogantyúkat is fertőtlenítik a meccs előtt, a csapat pedig azt kéri a szurkolóktól, hogy már útközben vegyék fel a maszkjaikat. 

A Fradi azért is készül maszkokkal a meccsre, mert egy csütörtöki kormányrendelet értelmében mai naptól a sporteseményeken és a „szabadtéren megtartott gyűléseken", Müller Cecília országos tisztifőorvos pedig azt kéri az emberektől, lehetőleg ne menjenek tömegrendezvényekre, a Fradi-UTE bajnoki mérkőzésen minden jel szerint teltház lesz, akár 20 ezer néző is lehet majd a Groupama Arénában. 

A stadion minden belépési pontján, valamint a belső terekben összesen 57 ponton lesz fertőtlenítő. A Fradi azt is közölte, hogy azok a vendégek és dolgozók, akik zárt térbe érkeznek, testhőmérséklet ellenőrzésen esnek majd át. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!