Különösen kegyetlenül büntette a gyávaságot a sors

sport
2020 október 25., 18:12

Minden futballrajongót, vagyis hát az aprócska Rice Egyetem kevés szurkolóját leszámítva minden futballrajongót nagy megelégedéssel tölthetett el a sors különösen gyors és kegyetlen igazságszolgáltatása.

A Baglyok, vagyis a Rice csapata a létező leggyávább megoldást választotta a Közép-Tennessee-i Kék Fosztogatók elleni meccse hosszabbításában. Mivel az ellenfelük nem szerzett pontokat, nekik elég lett volna egy mezőnygól is a győzelemhez. Így hát meg se próbáltak előrehaladni, háromszor egymás után letérdelt az irányítójuk, amivel ugyan némi területet feladott, de garantálta, hogy ne veszíthessék el a labdát. Hogy aztán egy egyetemi szinten könnyűnek semmiképp nem nevezhető 45 yardos mezőnygóllal lezárják a meccset.

Ez lett belőle:

link Forrás

Ebben a sportban, mármint az egyetemi fociban, ahol békeidőben csak az első osztályban 130 csapat játszik hétvégente, hetente van legalább egy jelenet, amiről azt gondoltam, hogy soha nem fogok olyat látni. Ez nem olyan. Soha eszembe se jutott volna arra gondolni, hogy mi volna, ha egy mezőnygól négy kapufa után pattanna ki.