Bödőcs elsápadna: a Paramount kábelcsatorna világvégés filmjeinek ajánlója maga a tökéletes politikai kabaré

Tisztán kereskedelmi célú reklámban ritka az olyan sistergős - és közben vicces - politikai poén, mint abban a tévében és neten is tolt egyperces pormóvideóban, amivel a Paramount mozicsatorna népszerűsíti a novemberi viilágvégefilm-maratonját. A videót hatásosan építették fel: amikor a néző már majdnem egy perce figyeli a külön-külön is az emberiség pusztulásával járó katasztrófák sorát bejelentő amerikai elnököt a Deep Impact című filmből, és tök világos, hogy mi lesz a poén, akkor jön az Igazi Csattanó. 

Ami olyan, hogy akinek nincs is tévéje, az pont úgy fog felröhögni rajta, mint akinek van. Próbáld ki!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.