Hétfőn Orbán Viktorral egyeztetett a koronavírusos Vidnyánszky Attila

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőn ülésezett a Nemzeti Kulturális Tanács, és a találkozón Orbán Viktor miniszterelnök és Vidnyánszky Attila is részt vettek - értesült a hvg.hu. Vidnyánszkyról keddre kiderült, koronavírussal fertőződött.

A Nemzeti Kulturális Tanácsot a tavaly decemberben kihirdetett színháztörvény állította föl, a 17 „kultúrstratégiai intézmény” vezetője a tagja, köztük nemcsak a Nemzeti Színházat vezető Vidnyánszky, hanem az Operaházat vezető Ókovács Szilveszter is, akiről vasárnap derült ki, hogy koronavírusos. Ókovács valószínűleg nem vett részt a hétfői egyeztetésen, hiszen a kormánysajtó hírei szerint ő már a múlt hét eleje óta beteg.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó