Két új munkatárs, hírlevelek, blogok, magazin

szolgálati közlemény
2020 október 27., 08:20

A támogatásotoknak köszönhetően újabb két fővel erősödik a szerkesztőség. Mészáros Júlia mostanáig rovatvezető-helyettesként dolgozott a 24hu szórakozás rovatában, Miklósi Gábor pedig 12 évig volt az Index munkatársa, főszerkesztő-helyettesként is dolgozott, nyáron a szerkesztőséggel együtt állt fel, most pedig mindketten a 444-nél folytatják.

Sokat foglalkozunk a hírleveleinkkel, és szerencsére azt látjuk, hogy egyre többen iratkoztok fel rájuk és olvassátok őket, összességében most már sok tízezren. Ezen az oldalon megtaláljátok az összes lehetőséget. Ha még egyáltalán nem ismeritek őket, akkor

hírlevéllel érdemes kezdeni, hamarosan pedig tovább bővül a választék.

Az új 444-es blogok is is nagyon jól teljesítenek. Augusztus eleje óta érkezett hozzánk

  • a Magyar Helsinki Bizottság blogja, a Helsinkifigyelő;
  • a Társaság a Szabadságjogokért oldala, a Taszjelenti;
  • az LMBTQ+ és gender témákat bemutató Szabadnem;
  • a drogpolitikával, droghasználattal és ártalomcsökkentéssel foglalkozó Drogriporter
  • a közéleti, történelmi és kulturális témákról szóló Pendulum;
  • és a fenntartható táplálkozás és más gasztronómiai ügyeket követő Babramegy.

Összességében az indulás óta már majdnem félmillió olvasója volt az új blogoknak, és ezen a fronton is tervezünk további erősítést.

Elkészült nyomtatott magazinunk, a MAKRO októberi száma, ami a 2018-as választást övező titkos alkuk történetét mutatja be 84 színes oldalon, 10 fejezetben Magyari Péter egyedülálló oknyomozó munkájának köszönhetően. A Kör tagjainak, akik megadták a címüket, a héten adunk postára egy tiszteletpéldányt, ők fogják elsőként megkapni a lapot. (A magazinról Magyari Péter és Plankó Gergő beszélgetését itt tudjátok meghallgatni.)

Mivel voltak néhányan a Kör tagok között, akik nem kértek magazint, ezért az októberi MAKRO a héten már külön is megrendelhető, a készlet erejéig a 444 webshopjából errefelé.