A napokban megjelenik Makro című magazinunk második száma (itt lehet megrendelni), ami azt a kérdést járja körül 80 oldalon:
demokráciának nevezhető-e még Magyarország, leváltható-e a kormány szabad választásokon?
A kérdés megválaszolásához Magyari Péter, a 444 oknyomozó újságírója a 2018-as ellenzéki tárgyalások történetét dolgozta fel minden korábbinál mélyebben, alaposabban és részletesebben.
A 444 első podcastjében Magyari Péterrel beszélgetünk
A magazinban külön fejezetet kap a 2018-as mezőny minden fontos szereplője Simicska Lajostól az MSZP-n át az LMP-ig. A műsorban beszélünk többek között arról,
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.