Nem koronavírusban halt meg egy újlipótvárosi iskola tanára

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Frissítés: kedd délután megkeresett minket az áldozat testvére, aki az alábbi közleményt juttatta el hozzánk:

„A nővérem hosszan tartó súlyos betegségben halt meg, mely semmilyen összefüggésben nem állt a covid fertőzéssel. Az iskolában valóban volt korábban covid fertőzés. Személyiségi jogait tiszteletben tartva annyit közölhetek Önnel, hogy sajnos nem találták meg számára a megfelelő gyógykezelést, ezért hunyt el. Állapota az utóbbi időben súlyosbodott átmeneti javulás után. Ez sajnos a járvány nélkül is bekövetkezett volna.”

A tévedésért elnézést kérünk. 

Korábban arról írtunk, hogy a Pedagógusok Szakszervezete megerősítette a hvg.hu értesülését, mely szerint meghalt egy XIII. kerületi általános iskola tanára koronavírus fertőzésben. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!