Az ellenzék titkos tárgyalásai 2018-ban: Magyari Péter a Partizánban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Már megrendelhető a Makro című magazinunk második száma, amelyben Magyari Péter 80 oldalon keresztül mutatja be az ellenzék 2018-as tárgyalásainak történetét. Végső soron arra keresi a választ: demokráciának nevezhető-e még Magyarország, leváltható-e a kormány szabad választásokon?   

A történet egyes részleteiről, így többek közt Simicska Lajos és Orbán Viktor kiegyezéséről, az ellenzéki pártok konfliktusairól a Partizánnak is interjút adott:

Nemrég a 444 első podcastjében is Magyari Péterrel beszélgettünk arról,

  • hogy miért érezte úgy, ezt a történetet el kell mesélni,
  • hogy mennyire más a sajtótól sokszor elzárkózó kormánypárti politikusokhoz képest ellenzékiekkel beszélni kényes témákról,
  • és hogy mik a '18-as választás tanulságai a következő választásra nézve.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó