Herczeg Zoltán maszkot csinált a saját arcából

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Herczeg Zoltán maszkot készített a saját arcából, azt írja, az „innovatív”, „arczképes, 3D-s, hiperrealisztikus takargatnivaló mától elérhető a HERCZEGségben”.

A divattervező és ellenzéki megmondóember azt írja: „Néhány éve még azon ment a (szabadság)harcz Európa-szerte, hogy más vallású emberek ne takarhassák el az arczukat, mert az veszélyes volt a társadalomra. Mára az lett veszélyes, aki nem takarja el, vallási hovatartozástól függetlenül. A gordiuszi csomó feloldása ez az innovatív ötletem, a tuti védelem (támadás?) jelentős arczvesztés nélkül, ill. szabad vallásgyakorlással bárhol a világon. Két rétegű, kiváló védelmet biztosít vírus és hülyeség ellen nyitott gondolkozásúak és nyitott szívűek számára. Akinek nincs takargatnivalója, mától van.”

Az biztos, hogy az innovatív megoldásnak köszönhetően nehezebb lehet messziről megállapítani, hogy az arcmaszk viselője betartja-e a szabályokat.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!