Patkányokkal teli víznyelőbe esett egy New York-i férfi, miután szétrepedt alatta a járda

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 33 éves Leonard Shoulders éppen a buszra várt New York Bronx városrészében, amikor megrepedt alatta a járda, és egy patkányokkal teli víznyelőbe esett. A helyi média szerint Shoulders még segítségért sem mert kiáltani, mert olyan sok volt körülötte és rajta a patkány, hogy attól tartott, ha kinyitja a száját, az állatok belemásznak.

Shoulders testvére szerint a férfi lába és karja is eltört az esésben.

A tűzoltóknak nagyjából fél órájukba telt kiszabadítani a szorult helyzetbe került férfit.

Tavasszal és nyáron az amerikai járványügy arra figyelmeztetett, hogy a koronavírus miatt elrendelt lezárások miatt a nagyvárosokban érdemes felkészülni arra, hogy a kevesebb ehető szemét miatt agresszívebben viselkednek majd a patkányok. Azt nem tudni, hogy Shoulders szenvedett-e a patkányok által okozott sérüléseket. (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!