Egy éven át zsarolta a prostituált meg a strici az idős, de szexuálisan annál aktívabb asztalost

bűnügy
2020 november 04., 08:39

Majd egy éven át zsarolt egy 24 éves prostituált és 20 éves futtatója egy 70 éves gyöngyösi asztalosmestert, akiből változatos módszerekkel 580 ezer forintot szedtek ki.

A sztori azzal indult, hogy a fiatal nő a mester műhelye mellett strichelt. Megismerkedtek, majd pénzért többször is szexeltek a fafeldolgozó gépezetek között. A szexipari duó, mármint a nő és a futtatója, 2018. februárjában kitalálták, hogy még több pénzt hoznak ki a buliból, ezért beadták az asztalosnak, hogy a kupakolásaikat titokban videóra vették, a felvételeket pedig át fogják adni a feleségének, ha nem fizet 70 ezer forintot.

Fizetett.

Cserébe kapott egy memóriakártyát, amit meg se nézett, úgy semmisített meg.

Hogy, hogy nem, a zsarolásnak ezzel nem lett vége, sőt. A páros a következő körben azt hazudta az idős férfinak, hogy a lány, akit kiskorúnak mondtak, teherbe esett tőle, ezért abortuszra lesz szükség, ami 200 ezer forintba kerül.

Fizetett.

De ez sem volt elég. A pár innentől már közvetlen erőszakkal - a műhelye felgyújtásával, az ő lividálásával - fenyegette, így további összegeket adott át nekik. A strici még úgy is szedett ki belőle pénzt, hogy ellopta a munkájához nélkülözhetetlen elektromos csavarhúzóját, amit csak “megtalálói díj” fejében volt hajlandó visszaadni neki. Ezt ráadásul kétszer is eljátszotta.

Mint említettük, a zsarolássorozattal összesen 580 ezer forinttal kopasztották meg az áldozatot.

A Gyöngyösi Járási Ügyészség az élettársak ellen társtettesként, folytatólagosan, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt emelt vádat, a férfi ellen ezen felül üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt is. Ha most még tagadó páros tagjai - a nő többszörösen büntetett, a férfi éppen nevelőintézetben van - végül beismernék a tetteiket, az ügyészek négy, illetve négy és fél év börtönt kértek rájuk.