Greta Thunberg 11 hónapot várt arra, hogy visszaszólhasson Donald Trumpnak

külföld
2020 november 06., 08:27

Donald Trump amerikai elnök, aki a klímaváltozás ellen semmit sem akar tenni, korábban nagy örömét lelte abban, hogy Greta Thunberg svéd klímaaktivistát trollkodja.

Greta Thunberg svéd klímaaktivista Stockholmban január 31-én.
photo_camera Greta Thunberg svéd klímaaktivista Stockholmban január 31-én. Fotó: Pontus Lundahl/AFP

Egyszer azt írta, szerinte a svéd tizenéves – akinek a fő üzenete az, hogy az emberiség tönkreteszi a bolygót, és elszúrja már az ő generációja jövőjét is – nagyon boldog fiatal lánynak tűnik, akire fényes és csodálatos jövő vár, és ezt olyan jó látni. Tavaly decemberben pedig azt nyomta, hogy Thunbergnek dolgoznia kellene a dühkezelési problémáján, aztán el kellene mennie egy barátjával egy jó, régi vágású filmre, és le kéne nyugodnia:

link Forrás

Greta Thunberg majdnem 11 hónapot várt, hogy visszavághasson, de nem felejtette el. Most, hogy Donald Trump amiatt őrjöng, hogy nem állítják le a szavazatszámlálást ott, ahol éppen ő vezet, és kiírta, hogy: „ÁLLÍTSÁK LE A SZÁMLÁLÁST!”, Thunberg azzal retweetelte az amerikai elnököt, hogy:

„Annyira nevetséges. Donaldnak dolgoznia kell a dühkezelési problémáján, aztán el kéne mennie egy jó, régi vágású filmre egy barátjával. Nyugi, Donald, nyugi!”

link Forrás