Trump: Greta Thunberg egy nagyon boldog fiatal lánynak tűnik, akire fényes és csodálatos jövő vár, és ezt olyan jó látni

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A 16 éves svéd aktivista, Greta Thunberg hétfőn kiosztotta a világ vezetőit az ENSZ klímacsúcsán, a politikusok fejére olvasva, hogy mindenkit cserben hagytak, amiért hagyják tönkremenni a bolygót.

Fotó: Stephanie Keith/AFP

Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke a Twitteren úgy reagált a beszédre, ahogyan csak Donald Trump képes:

„Igazán nagyon boldog fiatal lánynak tűnik, akire fényes és csodálatos jövő vár. Olyan jó látni!”

Trump egyébként pár méterrel elhaladt Thunberg előtt, akkor végképp nem tűnt boldognak a lány:

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.