Trump: Greta Thunberg egy nagyon boldog fiatal lánynak tűnik, akire fényes és csodálatos jövő vár, és ezt olyan jó látni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 16 éves svéd aktivista, Greta Thunberg hétfőn kiosztotta a világ vezetőit az ENSZ klímacsúcsán, a politikusok fejére olvasva, hogy mindenkit cserben hagytak, amiért hagyják tönkremenni a bolygót.

Fotó: Stephanie Keith/AFP

Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke a Twitteren úgy reagált a beszédre, ahogyan csak Donald Trump képes:

„Igazán nagyon boldog fiatal lánynak tűnik, akire fényes és csodálatos jövő vár. Olyan jó látni!”

Trump egyébként pár méterrel elhaladt Thunberg előtt, akkor végképp nem tűnt boldognak a lány:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.