Megbírságolták, pár órával később 50 helyett 150 km/órával ment lakott területen

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei pénteken 3 órán belül kétszer intézkedtek egy szabálytalan 33 éves zirci autóssal szemben.

A rendőrök 9 órakor a 72-es számú főúton, Litér belterületén vették észre, hogy egy mögöttük haladó autó az a záróvonalon előzött egy autót. Megállították a szabálytalankodót, és 10 ezer forint helyszíni bírsággal meg 6 előéleti ponttal sújtották.

Nem sokkal később, 10:53 perckor Balatonalmádinál intézkedtek a rendőrök újra a sofőrrel, mert lakott területen belül a megengedett legnagyobb sebesség, 50 km/óra helyett 150 km/órával ment Veszprém felé. Ekkor már 300 ezer forint helyszíni bírságot és 8 előéleti pontot adtak neki. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.