Egészen bravúros vízen kacsázós ütéssel juttatta be a labdát a lyukba egy spanyol golfozó

Régi hagyomány, hogy a washingtoni Augusta National golfpályán zajló Masters versenyek bemelegítő körében a játékosok megpróbálják a tavon kacsáztatva átütni a labdát a 16. lyuk előtt, írja a CBS. Ilyenkor általában csak annyi a cél, hogy a labda minél közelebb jusson a lyukhoz, de kedden a spanyol Jon Rahm egészen bravúros ütéssel állt elő.

A labda nem csak hogy hármat kacsázott a vízen, de utána a tökéletes lendülettel érkezett meg a gyepre, hogy aztán meg se álljon a lyukig. 

Fotó: Rob Carr/AFP

A most kezdődő versenyen amúgy Rahm a harmadik legesélyesebb a végső győzelemre a fogadóirodák szerint, ezt a kacsázós megoldást mindenesetre tekintheti jó előjelnek. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.