Mégse állnak le a futballbajnokságok

foci
2020 november 11., 5:41

Egészen idáig úgy tűnt, hogy csak az NBI-ben és az NBII-ben folytatódhat a játék, de kiderült, hogy zárt kapuk mögött minden osztályban folytatódnak a meccsek - írja a szoljon.hu.

Hétfőn jelentették be, hogy az új korlátozások értelmében az amatőr csapatsport a szabadban is tilos, meccseket csak zárt kapuk mögött lehet rendezni. Hétfő délután Csányi Sándor, az MLSZ elnöke az M4 Sportnak elmondta, a férfi NB I. és NB II., valamint a női NB I. folytatódik, a férfi NB III.-at és a megyei bajnokságokat, illetve az utánpótlás-sorozatokat viszont félbeszakítják.

A lap úgy értesült a megyei labdarúgó-igazgatóság vezetőjétől, Varga Zsolttól, hogy azt a tájékoztatást kapták az MLSZ-től, hogy zárt kapuk mögött minden bajnokság folytatódik, ez a felnőttosztályokra és az utánpótlásra is vonatkozik. Késő este aztán meg is jelent a szövetség oldalán egy közlemény, ami ezt támasztja alá. Azt írják, amíg a hatósági szabályok – bár szigorú korlátozás mellett, de – engedik az edzések és mérkőzések megtartását, az MLSZ a csapatok kérését figyelembe véve dönt a bajnokságok folytatásáról.