A fakabátok bevarrtak egy törpenyulat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Törpenyúl a rács mögöttFotó: police.hu

Vasárnap – aznap, amikor reggel Hajdú-Bihar megyében egy védett egerészölyvre csaptak le a hekusok – este a BRFK XIII. kerületi járőrei egy Lehel utcai kerítés tövében egy otthagyott kisállatketrecre bukkantak.

Szökevény a kelepcébenFotó: police.hu

A ketrecben egy láthatóan átfázott törpenyúl volt, amit a zsernyákok a járőrautóba tettek, hogy felmelegedjen (= megpuhítsák).

Kisállat a zsaruk markábanFotó: police.hu

Mivel nem sikerült szóra bírni, és a kihűlt állat nem köpte be a gazdáját, a rendőrök a bekasztlizott állatot bevitték a hűvösre, azaz átadták a Kutyamentő Angyalok Egyesületnek, ahol gondoskodnak az ellátásáról, és felelős gazdát keresnek neki. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó