Szabó Tímea az alaptörvénybe írná: Orbán Viktor férfi, Mészáros Lőrinc férfi

Két módosító javaslatot nyújtott be a járványhelyzet alatt benyújtott Alaptörvény 9. módosításához Szabó Tímea, jelentette be Facebook-oldalán. A Párbeszéd országgyűlési képviselője a család fogalmát egészítené ki azzal, hogy 

Orbán Viktor férfi. Mészáros Lőrinc férfi. 

"Ne csak azt mondjuk ki, hogy az anya nő, az apa meg férfi. Biztos, ami biztos, pontosítsuk a fentit is, nehogy aztán valami sorosbérenclibernyák idejöjjön nekem, azt' még ezt is megkérdőjelezze!," indokolja kiegészítését Szabó. Illetve alaptörvénybe foglalná még, hogy 

„Orbán Viktor strómanjai és házi oligarchái vagyona a Szent Korona oltalma alá helyeztetik.”

Ezt azzal magyarázza, hogy ne kelljen annyit vacakolnia a kormánynak a közpénzek "ellopásával már annyit."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.