Szijjártó: Na akkor a bukott sportközgazdászok, a „minek kellenek stadionok?” jöjjenek elő, és mondják el, mi miért nem jó

magyar foci
2020 november 19., 06:34
comments 184

A magyar fociválogatott Törökország elleni 2:0-s győzelme után, az éjjel (ami soha nem érhet véget) a Covid-19-ből otthon lábadozó külgazdasági és külügyminiszter arcoskodó kedvében volt. 22:44-kor ezt írta ki a Facebookra:

„A Fradi BL-csoportkörös.
Kijutottunk az EB-re.
Ma megnyertük a Nemzetek Ligája-csoportunkat.

Na akkor: a puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a »minek kellenek stadionok?« jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó.
Mondjuk, az is elég, ha kánonban eléneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget.”

Hogy miért éri meg az FTC Bajnokok Ligája-indulása a magyar fociba befektetett több száz milliárd forint közpénzt, vagy hogy mi köze van a stadionépítésnek a válogatott sikeréhez (mármint hogy pótselejtezőn kijutott a 45 országos kontinens 24 csapatos viadalára), a posztból nem derült ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.