Indiában saját hidat kaptak a gyíkok

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

India Uttarakhand államában az egyik forgalmas hegyi úton hidat építettek a hüllőknek és kisebb állatoknak, hogy mostantól ezen közlekedjenek, ha az út túloldalán van dolguk.

A 27 méter hosszú hidat bambuszból, jutából és fűből építették, a helyi média szerint ez az első ilyen. A hidat azért húzták fel, mert ezen az úton rengeteg állatot gázoltak már el az autók. A híd két végére kamerákat is felszereltek, hogy lássák, milyen állatok és mennyire használják azt.

Egyelőre csak az arra haladó autósok állnak meg megcsodálni a hidat, de az erdészet reménykedik benne, hogy hamarosan az állatok is birtokba veszik. 

(BBC)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!