Elhunyt Nagy Grófo

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Elhunyt Nagy Grófo, azaz Kozák László, népszerű zenész, Kis Grófo édesapja.

A zenész koronavírusos volt, kórházban kezelték, ahol lélegeztetőgépre került, azonban néhány napja jobban lett, így levették a gépről. István nevű fia éppen a csütörtökön megjelent Metropolnak nyilatkozta azt, hogy úgy készülnek, hogy hamarosan hazamehet, és már ki is fertőtlenítették a házát. 

Másik fia, Kis Grófo néven ismert előadóművész, szintén megfertőződött korábban, ő is kórházi ápolásra szorult, de édesapjánál enyhébb tünetekkel vészelte át a betegséget. 

Nagy Grófo haláláról többek között Gáspár Győző is megemlékezett, és a Blikknek is megerősítették többen a hírt a család környezetéből. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!