Megszületett egy 27 éve fogant kislány

Megszületett a világ legidősebb újszülöttje.

Molly Gibson az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot, de már 1992-ben megfogant, egy lombikprogramban, mesterségesen. Az embriót lefagyasztották, és a biológiai szülei örökbefogadásra ajánlották fel.

A Gibson-házaspár egy tévéműsorból értesült a lehetőségről, hogy lefagyasztott embriókat lehet örökbe fogadni. Saját gyerekük nem lehetett. 

Jelentkeztek a programra, és annyi kikötésük volt csupán, hogy hozzájuk hasonló magasságú és súlyú szülők embrióit keresték. Így találtak rá előbb Molly testvérére, aki három éve született, eddig ő volt a legidősebben világra jött embrió. A húga most átvette tőle a címet.

Amikor Mollyt embrióként hibernálták, akkor az anyja, aki az idén világra hozta, még csak egyéves volt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.