Elképesztően jól sikerült a 444-es újságíró munka közben negyedóra alatt összedobott ebédje

idióta rekordok
2020 december 04., 12:06
comments 112

Villámposztban számoltam be fél egy tájban, hogy hogyan dobtam össze - szó szerint - egy egytálétel formátumú ebédet műsorvezetés közben, a home office undorító polipjának karjai között fuldokolva, 15 perc alatt. De az étel akkor még nem volt kész, csak betoltam a sütőbe az előpirított és összerakott hozzávalókat.

De azóta elkészült a kókusztejes sertés babbal, édesburgonyával és kápia paprikával. Ízinformációkat még nem tudok direkt formában posztolni, így el kell hinnetek nekem puszira, hogy irtó jó lett, még a nagyobbik gyerek, Kritikus Borisz is azt mondta, hogy marha jó.

A kisebbik sáska nem tudott véleményt nyilvánítani, mert sétálni ment két olyan családtaggal, akik ha fejreállnak, akkor sem fognak kókusztejes disznót kapni. De mint látható, amúgy is képtelenek lennének fejreállni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.