Elképesztően jól sikerült a 444-es újságíró munka közben negyedóra alatt összedobott ebédje

Villámposztban számoltam be fél egy tájban, hogy hogyan dobtam össze - szó szerint - egy egytálétel formátumú ebédet műsorvezetés közben, a home office undorító polipjának karjai között fuldokolva, 15 perc alatt. De az étel akkor még nem volt kész, csak betoltam a sütőbe az előpirított és összerakott hozzávalókat.

De azóta elkészült a kókusztejes sertés babbal, édesburgonyával és kápia paprikával. Ízinformációkat még nem tudok direkt formában posztolni, így el kell hinnetek nekem puszira, hogy irtó jó lett, még a nagyobbik gyerek, Kritikus Borisz is azt mondta, hogy marha jó.

A kisebbik sáska nem tudott véleményt nyilvánítani, mert sétálni ment két olyan családtaggal, akik ha fejreállnak, akkor sem fognak kókusztejes disznót kapni. De mint látható, amúgy is képtelenek lennének fejreállni:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.