Bedrogozva, a vezetéstől eltiltva ment szabálytalanul, majd egy zsákutcába menekült, és beszaladt egy idegen házba

A tiszaújvárosi járőrök reggel 8 óra körül figyeltek fel egy szabálytalankodó autósra Mezőcsáton. Benyomták a szirénát, de a férfi nem állt meg, sőt egyszer lassított, megállt, majd mégis továbbhajtott. A férfi később egy zsákutcába kanyarodott be, ott megállt egy idegen ház előtt, ahová beszaladt. A rendőrök itt elfogták, és előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra.

A beszerzett adatok szerint a 28 éves ároktői férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, több pontban megszegte a KRESZ szabályait, és a vele szemben alkalmazott droggyorsteszt is pozitív lett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a férfit, és járművezetés bódult állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.