Gődény György nem tarthatott hivatalos dedikálást egy plázában, ezért sétálgatás közben írta alá könyvét

koronavírus
2020 december 12., 13:59

Dr. Gődény György csütörtökön hozott létre Facebookon egy eseményt, miszerint frissen megjelent könyvét a Pólus Centerben dedikálja, ahova el is tudott menni, miután pénteken kiengedték a rendőrségről gyanúsítotti kihallgatása után. A vírusszkeptikus gyógyszerészt péntek reggel vitték el lakásáról, miután házkutatást tartottak nála.

A Telex információi szerint Gődénynek viszont nem engedték, hogy megtartsa tervezett dedikálását a plázában, a biztonsági emberek közbeléptek, de hogy miért, arra a lapnak sem a Pólus Center, sem az ottani biztonságiak vezetője nem tudott választ adni.

Gődény viszont megtalálta a megoldást, erről Facebook-oldalán tájékoztatott:

„Igaz, a Pólus Centerben már nem a rendőrök vártak rám, de a vezetőség azért mindent elkövetett, hogy a Nemere Istvánnal közösen írt, ma megjelent könyvünk bemutatóstandjánál ne lehessek ott és ne is dedikálhassak. Először úgy volt, hogy még kint a parkolóban sem tartózkodhatok, de a végén, ha nehezen is, azért sikerült kötni egy kompromisszumot. Ehhez új módszert találtam ki, a mozgóárus után szabadon: a mozgó dedikálást!”

A Facebookra posztolt fotói szerint a dedikálás során nem sokan viseltek maszkot.