A belga rendőrség most egy 52 fős szexpartin ütött rajta egy Covid-klinika mellett

2020 december 14., hétfő 16:51

A belga rendőrség a hétvégén – két héttel Szájer József brüsszeli bulija után – felszámolt egy 52 fős szexpartit, amit ráadásul egy Covid-klinika melletti házban tartottak.

Az ország délkeleti sarkában lévő Saint-Mard rendőrei egy 28 éves ember szülinapi bulijára csapott le. A Fidesz EP-képviselőcsoportja megnyugodhat: minden vendég – az eszkortlányokat is beleértve – francia volt. Mind meztelenek voltak vagy alig volt rajtuk ruha, amikor 20 rendőr rajtaütött a bulin.

A rendőrség mindenkit 250-250 euróra bírságolt, amiért megszegték a koronavírus-ellenes szabályokat, ott ugyanis zárt térben egyszerre legfeljebb négy fő tartózkodhatna együtt. Két embert kábítószer és nevetőgáz-kapszulák birtoklása miatt is megbírságoltak.

A virtoni polgármester, François Culot azt mondta, a villában zajló buli csak néhány lépésre volt az Edmond-Jacques klinikától, ahol koronavírus-fertőzötteket kezelnek. Azt mondta, egy héttel korábban helyi fodrászok tiltakoztak a szalonok bezárását előíró szabályok ellen, mert veszélybe került a megélhetésük.

Belgiumban gyakran tartanak swingerbulikat, a franciák ezeket partouze-nak nevezik. (Independent)