Koronavírus-számok Magyarországon 01.28.
Elhunytak + 93 Σ 12 291
Kórházban - 140 Σ 3 669
Fertőzöttek + 1 569 Σ 363 450
Oltottak + 8 511 Σ 161 215

Oliver Stone orosz vakcinát lövetett a testébe, bár szakértők szerint túl idős hozzá

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Oliver Stone amerikai filmrendező megkapta a Sputnik V nevű, koronavírus elleni orosz vakcina első oltását, és hamarosan megy vissza a másodikért.

Az orosz vakcinát mostanában kezdték beadni az orosz tanároknak és egészségügyi dolgozóknak, de csak a 60 év alattiaknak. Szakértők szerint ugyanis idősebbeknek nem elég biztonságos a mellékhatások miatt. Oliver Stone 74 éves, de azt mondta, hogy olyan sok jót hallott a vakcináról, hogy ki akarta próbálni.

A filmes atomerőműveket látogatott éppen Oroszországban, mert hamarosan megjelenik egy globális felmelegedésről szóló dokumentumfilmje, amiben a nukleáris energiát is népszerűsíti. 2017-ben Putyin elnökkel készített négy részes interjú-sorozatot, 2012-ben pedig Fidel Castróról forgatott, és mindkét vezetőt igen pozitív színben tüntette fel. 

Korábban népszerű nagyjátékfilmeket (Tőzsdecápák, A szakasz, Született gyilkosok) rendezett.  (moscowtimes)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!