Koronavírus-számok Magyarországon 01.28.
Elhunytak + 93 Σ 12 291
Kórházban - 140 Σ 3 669
Fertőzöttek + 1 569 Σ 363 450
Oltottak + 8 511 Σ 161 215

Negyedik napja 180 felett a járvány áldozatainak a száma

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

183 újabb áldozata van a koronavírusnak Magyarországon - derült ki a koronavirus.gov.hu-n megjelent napi jelentésből. Már a negyedik napja 180 felett van a halálesetek száma. Ilyen még nem volt korábban, december 3-5. között volt a csúcs, akkor viszont a negyedik napra már csökkent az áldozatok száma. 

A kórházban lévő fertőzöttek száma ötnapos csökkenés után ismét emelkedett 75-tel. 7097 koronavírusos beteget ápolnak kórházakban. 

A lélegeztetőn lévők száma ha kicsivel is, de tovább csökkent. 

2141 új fertőzöttet regisztráltak, 15 451 tesztből. 

A gyógyultak száma 5519-cel nőtt. Itt nehéz kiigazodni abban, hogy mennyi az új gyógyult, és hányan kerültek be korábbról most a statisztikába, eddig ugyanis feltűnően alacsony, 30 százalék körül volt a gyógyultak száma az összes fertőzötthöz képest. Mindenesetre ez a szám jóval magasabb az új fertőzöttekénél. 

Lakosságarányosan és az elmúlt két hétben jelentett új fertőzötteket nézve így áll a járványhelyzet az országban.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!