Bencsik András: Weber szar ember, kifejezném az őszinte utálatomat

polgári jobbközép
2020 december 22., 06:51

„Én nem vagyok a Néppárt tagja, úgyhogy meg merem kockáztatni, hogy azt mondjam: ez a Weber egy szar ember” - véli Bencsik András polgári gondolkodó, mire társa, Bayer Zsolt hozzátette a Sajtóklubban:

„A számból vetted ki a szót.”

link Forrás

A műsor szereplői azért haragszanak az Európai Néppárt frakcióvezetőjére, mert a frakcióban múlt héten elvették a fideszes Deutsch Tamás felszólalási jogát, és visszahívták minden pozíciójából, miután a gestapósokhoz hasonlította Webert. Deutsch ezért többször bocsánatot kért, a Sajtóklubban viszont már nem voltak ilyen engedékenyek.

Bencsik szerint Weber jellegtelen, köpönyegforgató, pimasz senki, és kikérte magának nemcsak Deutsch, de a saját nevükben is az „ávós humorát”.

„Ezek a szarháziak pontosan tudják, hogy Magyarországon semmi probléma nincs a sajtószabadsággal. Az egyik, ha nem legszabadabb e tekintetben Magyarország, mert itt mindenféle vélemény nyilvánosságot kaphat” - értékelte a helyzetet Bencsik, végül az érzelmei is helyet kaptak:

„Ami pedig a Webert illeti: én kifejezném most már a saját nevemben az őszinte utálatomat a személyét illetően” - mire Bayer Zsolt csak annyit tudott hozzátenni:„Magam is.”

Ezután búcsúzóul békés és áldott karácsonyi ünnepeket kívántak a nézőknek.

link Forrás