Egy kis Fejér megyei község vezeti az egy bevallóra jutó tőkejövedelem szerinti országos listát

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

A GKI Gazdaságkutató elemzése szerint

Felcsút község vezeti a települések listáját az „egy bevallóra jutó tőkejövedelem” alapján.

Felcsúton átlagosan 472,4 millió forint tőkejövedelem jut egy bevallóra, 

a településen összesen 30,7 milliárd forintnyi tőkejövedelem keletkezett.

Magyarországon 304 830 magánszemély vallott be osztalékból, árfolyamnyereségből, tartós befektetésből és hasonlókból származó tőkejövedelmet a GKI elemzése szerint. A tőkejövedelmek közel fele Budapesten (34 százalék) és Pest megyében (15 százalék) keletkezett - ismertette a GKI Gazdaságkutató.

Budapesten és a megyei jogú városokban él a „tőkések” legnagyobb része, 45 százaléka, és az összes tőkejövedelem több mint felét, 55 százalékát is itt vallották be - közölte a GKI. (MTI)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!