350 millió forintot kapott a Vasas karácsonyra a kormánytól

Az Orbán-kormány karácsonykor sem feledkezett meg a fociról, hiszen december 24-én kormányhatározat jelent meg az Illovszky Rudolf Stadion és a kapcsolódó labdarúgó infrastruktúra működtetésével összefüggő kormányzati intézkedésekről – írja az mfor.hu

Az Illovszky Rudolf Stadion a Vasas stadionja, amit a kormányhatározat szerint a jövőben már a VASAS Futball Club Kft. működtet, és biztosítanak számukra „a sportkomplexum 2021. évi működtetéséhez szükséges működési veszteséget meg nem haladó, legfeljebb 350 millió forintot”, illetve „2020. december 31. napjáig történő működtetéséhez már jóváhagyott központi költségvetési támogatáson felül további 87 millió forintot”.

A Vasas 6 milliárd forintból felhúzott új stadionját 2019-ben avatták fel.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó