Floridában szokatlanul hideg van, de nem hó, hanem leguánok esnek az égből

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Itthon szokatlanul meleg van, Floridában pedig szokatlanul hideg, ami nemcsak az embereket érintette váratlanul, de a hüllőket is. A meteorológusok figyelmeztetése szerint Floridában ez lehet az elmúlt 21 év leghidegebb karácsonya, ami azt jelenti, hogy nulla celsius fok alá is süllyedhet a hőmérséklet. 

Most azon túl, hogy ez azt jelenti, hogy még Floridában is HIDEGEBB VAN, mint Magyarországon, azt eredményezheti, hogy egy rövidebb séta közben – már ha a kijárási korlátozás azt engedi – az emberek fejére leguánok potyoghatnak a fákról. A hüllők ugyanis hidegvérű állatok, és a hideg időtől annyira lelassulnak és megmerevednek, hogy mozogni sem tudnak.

A szokatlanul hideg egyébként tényleg ijesztően gyorsan érkezett. Jacksonville-ben csütörtökön még több mint 26 fokot mértek, péntekre pedig azt várják, hogy ez a hőmérséklet nulla fok alá csökken.

(Guardian)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!