Leszúrt disznót cipelt egy román férfi Londonban

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Londonban három, Nagy-Britanniában letelepedett román állampolgár kivett a kocsijuk csomagtartójából egy frissen levágott disznót, és azt az egyikük a hátán cipelve, az autókat kerülgetve végigvonult az utcán. „Gyerünk, fiúk, mozogjatok azzal a disznóval!” – kiáltotta nekik egy nő, illetve egy gyerek nevetése is hallatszik a felvételen.

A Transindex.ro arról is írt, hogy júliusban bejárta a brit és a romániai sajtót, hogy több román férfi összeverekedett Sheffield egyik utcájában, a helyszínre érkező különleges rendőri alakulatok pár óra után tudtak véget vetni a verekedésnek. (Adevărul/Digi24 via Transindex.ro)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!