Elhunyt Beck Zsuzsanna, a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium igazgatója

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Hétfőn váratlanul elhunyt Beck Zsuzsanna, a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium igazgatója, tudatta az iskola

Beck Zsuzsanna 1988-ban kezdett tanítani az iskolában, amelynek 2006-ban lett az igazgatója, de fizikát és matematikát továbbra is tanított, kinevezése után is.

A józsefvárosi gimnázium különösen népszerű lett a vezetése alatt, nem csak a speciális tagozatok (dráma, sport, média), hanem az intézmény demokratikus légköre miatt is. Utóbbira utalt a Fővárosi Önkormányzat is, amikor 2017-ben Bárczy István díjjal tüntette ki, amit az indoklás szerint "a jövő generációjának demokratikus nevelésében és oktatásában végzett munkájáért" kapott.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!