Agresszív vérmókusok terrorizálják egy New York-i kerület lakóit

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Minden indok nélkül, agresszívan támadó mókusok jelentek meg a New York-i Queens egyik részén. A lakók félnek kilépni a házaikból, többen szereztek már komolyabb sérüléseket az állatok miatt.

Az egyik megtámadott nő MMA meccshez hasonlította a mókussal vívott harcát, amiből ő jött ki vesztesen.

"Birkóztunk a hóban, minden véres volt, harapta az ujjaimat és nem engedte el. Aztán egyszercsak abbahagyta, és ott álltam talpig véresen."

A környéken lakók szerint a mókusok direkt mennek az emberre, megpróbálnak felmászni a lábszárukon, vagy rájuk ugranak és úgy harapják meg őket.

A problémát jelentették a város egészségügyi hivatalának, ahol azt mondták az érintetteknek, béreljenek fel egy szakembert, aki be tudja csapdázni az állatokat. Ezt meg is tették, de egyelőre nem sikerült elkapni az állatokat.

A CDC szerint a mókushoz hasonló kis rágcsálók szinte sosem kapják el a veszettséget, ami még inkább aggasztó a környékbeliek számára, mert más magyarázatot nehéz találni az állatok viselkedésére.

(CBS Chicago)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!