Meghalt MF Doom

49 éves korában elhunyt MF Doom, rapper, hiphop énekes, dalszerző, erősítette meg az énekes családja az Instagramon.

MF Doom igazi neve Daniel Dumile, és leginkább rímstílusáról és előadásairól volt ismert, amelyeken mindig maszkot viselt. A felesége azt írta a közösségi médiában, hogy a rapper október 31-én hunyt el, a halála okáról viszont nem ír.

Azt írta, hogy ő volt „a legnagyobb férj, apa, tanár, diák, üzleti partner, szerető és barát, akit valaha is kérhettem.” (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.