Egy ausztrál profi szörfös mentett ki egy nőt a tengerből Hawaiin

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Mikey Wright, egy ausztrál profi szörfös sietett egy nő segítségére egy oahui strandon, miután a nőt elragadták az erős hullámok. A mentésről készült, az Instagramra posztolt videót maga Wright kezdte el felvenni, egy ponton azonban, miután kijelentette, hogy az úszónak segítségre van szüksége, átadta valakinek a telefont, és befutott a hullámok közé.

Bár a videón hallatszik, hogy néhányan kételkedtek az akció sikerességében, hiszen korábban többen is megpróbálták kihúzni a nőt, de nem érték el, a szörfösnek végül sikerült kimentenie a sodródót.

A 24 éves szörfös mentőakciójáról szóló videót több sportember is megosztotta az Instagramon, többen gratuláltak is Wright-nek. (Guardian)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!