Rengeteg autó lepte el a Kékestetőre vezető utat január 1-jén

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Mivel a koronavírus miatt minden zárva, talán soha ennyien nem jártak túrázni. A legkedveltebb turistacélpontok, mint például Dobogókő lakói többször is panaszkodtak az elképesztő tömegre 2020-ban, újév napján pedig a Kékestetőt lepték el a kirándulók, többnyire sajnos autóval.

Az I ♥ Mátra Facebookra feltöltött képei szerint az autók hosszú sorban várakozva töltötték meg a Kékesre vezető utat, esetenként akár másfél órát is várakozniuk kellett ahhoz, hogy feljussanak. A képek alatti kommentek közt a Facebook-oldal kezelői megjegyezték azt is, hogy míg az autók az úton pöfögve várakoztak, a környékbeli túrautak szinte üresek voltak.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!