Már decemberre el kellett volna készülnie a Vadászati Világkiállítás egyik helyszínének, de még tető sincs rajta

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Bár a Vadászati Világkiállításért felelős Kovács Zoltán tavaly augusztusban még arról beszélt, hogy idén tavasz végére teljesen megújul a helyszínnek kiszemelt Hungexpo, az Átlátszó szerint csúszásban vannak az építkezések. Legalábbis a helyszínen láttak egy táblát, amin az állt, hogy a KÉSZ Építő Zrt. 2020 decemberére befejezi az új kongresszusi központot, de az épületen még tető sem volt. 

Fotó: Kovács Zoltán/Facebook

Egyébként a rendezvény, ami a hobbi vadászatot valamiféle természetvédő tevékenységnek próbálja beállítani, szinte ugyanúgy drágul, mint a szép emlékű vizes vb: 2017-ben még  387,5 millióre tervezték a költségeket, de a lap úgy számol, hogy a számláló már 67 milliárdnál járhat. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!